約埋一班朋友一齊嚟尖沙咀京都食鉄板燒,地點喺K11附近地鐵站N1出口地面行1分鐘就到,附近酒吧臨立屬於九龍嘅蘭桂芳,餐廳位於The Hart酒店內的3樓全層,今晚我地十個人可以包房一齊食鉄板燒,因為有朋友生日所以店長好細心幫我哋安排左簡單嘅生日裝飾佈置及準備咗一個生日蛋糕🎂,見未人齊仲請我哋食日式枝豆及燒日本鱈魚乾,今日店長介紹咗個性價比極高嘅櫻鉄板燒餐,呢個餐好豐富好抵食,有前菜、魚生刺身、A5和牛、鮑魚、龍蝦、法式焦糖鵝肝、仲有個最美味嘅日式XO醬鉄板炒野菜必定要食,仲有龍蝦麵豉湯、櫻花蝦炒飯配漬物,再配埋個飯後甜品焦糖多士海鹽雪糕簡直係完美嘅晚餐,服務招呼周到,環境衛生都好好,值得推介👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
2023-05-22
慶祝紀念