2023-05-11 69 瀏覽
最愛既燒肉店!入面有好多款新鮮肉類同埋其他配菜👍🏽以前係店員拎俾你,而家變左自助沙律吧,可以按個人喜好,拎自己鍾意食嘅配菜,包括辣味泡菜、普通酸泡菜、醃青瓜、香蔥、生菜、醃蘿蔔等等😋😋😋真雪花牛肉🥩牛肉肉質鮮嫩,口感滑嫩,入口即溶,就咁食或者配自己鍾意嘅醬汁,別有一番風味。必食豬護心肉😋係豬既橫膈膜和肝之間,每一隻豬都只係得200至300克,但脂肪含量卻非常低,所以燒熟之後油份唔多,爽滑彈牙。泡菜湯係經典韓國菜🍲泡菜酸辣適中,湯汁又夠濃郁,肉片加泡菜再加豆腐一齊食,真係一啖接一啖👍🏽好食!辣魷魚🦑一碟份量多,魷魚加上辣椒、蒜仲有醬汁一齊醃製,燒出嚟賣相吸引,色香味俱全👍🏽🍳爐邊蛋有泡菜味同芝士味都非常出色,又香又滑,唔夠仲可以refilled🍳值得一提嘅服務非常好👏🏽👏🏽見到你塊鐵板有少少燒焦或者覺得需要更換,係我未舉手嘅時候已經主動幫我換咗👍🏽👍🏽👍🏽