餐廳裝修得好好一入到去餐廳,即刻感受到希臘、南法嗰種情調!🥹😍😍😍有度假風的味道!好適合情侶約會,朋友慶祝!價錢以印度餐廳來說,尤其是尖沙咀地帶,其實是便宜的,而且份量大!餐前小食❤️🌟🌟🌟香燒春雞 係我人生中食過頭三名好食的印度烤雞!🥹之前食過其他餐廳的印度烤雞,都沒有燒烤的那種惹味感。這道菜是名正言順的烤雞!好有燒烤味,烤得十分燒香!就如圖片所見,極之出色!🌟🌟🌟羊肉咖喱角又係好好食!咖喱角外皮好酥脆,餡料真係好豐富🥹🥹食得出有好多羊肉肉碎😍😍🌟勁辣咖喱羊肉平時食蕃茄牛油雞(Butter Chicken)食得多,我又食得辣嘅,今次試吓叫勁辣咖喱羊肉!呢款咖哩的確比較辛辣,醬汁濃郁醇滑,羊肉嘅份量都好多,煮得幾香嫩,唔會柴!🌟印度酸乳傳統的印度特飲,酸乳酪lassi,是由酸奶、鹽、芒果攪拌而成。口感順滑,非常清涼!最適合配搭印度菜式👍

有度假風的味道!好適合情侶約會,朋友慶祝!

餐前小食❤️
餐前小食