喺尖沙咀做完facial,心裡都開始諗緊想食咩好野啦,👀於是就決定去試下新開嘅「里木壽司鐵板燒」,傳聞店入面都係一啲好有特色嘅fusion菜式,真係好吸引!👾👾🤤開去先啦!📷首先,點咗個$980嘅鐵板燒套餐開始,包括咗活龍蝦、甘鯛、活南非鮑魚……🤖抵曬!一開始我都驚會太貴,但食咗呢餐之後我只能講,真係物超所值! 👍個活龍蝦配自家製蝦膏牛油醬汁,我到而家都仲想返去食多次!🎃🦞 呢隻龍蝦夠肥,肉質又甜又脆,除咗賣相之外都有一個好吸引人嘅地方就係佢嘅醬汁,滲入各種滋味,每一口都好滿足。接住就食到嗰個甘鯛,真係出奇嘅新鮮呀!👺🐟食落口又香又滑,配上特製嘅醬汁更加提升咗佢嘅滋味,好有驚喜感,每一啖都想食多啲。再嚟好推介嘅就係櫻花蝦炒飯,新鮮嘅櫻花蝦飯粒充滿炒香味,每一撮都好食,我哋食完都仲想多嚟幾餐!🍚「里木壽司鐵板燒」不單止菜式新穎,而且服務好好、環境都舒適靚仔,好適合約三五好友嚟一齊聚一聚,享受一頓好飯。食完一頓精緻嘅晚餐,做完facial之後的我好似都精神返咗好多,可以繼續執行我嘅行程。👍本身都聽說嗰度嘅fusion菜好好食,但真係去到嗰度一試,真係完全超越我對佢嘅期望!喺尖沙咀呢種地方,

本身都聽說嗰度嘅fusion菜好好食,但真係去到嗰度一試,真係完全超越我對佢嘅期望!喺尖沙咀呢種地方,能夠食到咁高質量嘅食品,實在係唔容易。如果你都係一個愛吃魚嘅人,遲啲記得去「里木」一試,我保證你一定會愛上佢!👌👌👌