2023-04-22
✔️黑樺牧場和牛火鍋放題 $398✨花雕日本薩摩雞藥膳鍋✨唔想食太辣 所以今次叫咗花雕藥膳雞湯底~味道好濃 即時加咗水幾次最後食雞嗰陣時依然好有花雕味🥰 推薦👍🏻✨任食日本直送廣島牡蠣及北海道元貝 +$108✨牡蠣粒粒都好肥美 非常Creamy 元貝都好大粒🤤 仲要有淡淡的酒味🍶 烹飪需時 建議叫定先 然後一路打邊爐一路旁邊煮 兩不耽誤~✨黑樺牧場(精選/盛合/層架)✨講唔停最鍾意頂層嘅牛肉 係完全入口即溶‼️油脂豐富😋底層嘅蝦滑同墨魚滑都好好食 好足料彈牙😚✨A5熊本黑樺和牛特上霜降小排、A5 熊本黑樺和牛牛頸脊、美國特選牛小排✨以上幾款都非常好食 講唔停最推薦牛小排😝 油脂分佈都最均勻 軟淋得來又不失肉味 反而玉子後腰肉肉質嫲嫲 建議叫多d其他🙈 同埋講唔停覺得之後叫嘅牛好似冇第一碟咁靚😳 不過其實第一round 食完已經超飽~哈密瓜沙冰好似沙冰版melona🍈一路打邊爐一路飲 超正😋另外佢啲麻辣小食都好惹味
✨花雕日本薩摩雞藥膳鍋✨
✨任食日本直送廣島牡蠣及北海道元貝 +$108✨