近期見好多人推介尖沙咀呢間韓國菜,見暑假期間,忍唔住帶2位少女出去撐下枱腳,enjoy 下我哋女仕們既Happy Friday😂呢間餐廳好有韓國🇰🇷Feel好chill,呀囡仲話內裏環境好型,令人食得好開心,好似身處向韓國一樣🤩我哋3條Queen點咗以下食物👇🏾🐙🐔🧀爆芝River甜辣炒雞X小章魚 $68呢味超超超大份,雞肉🐔+小章魚🐙再加上佢哋自家製秘製醬汁一齊爆炒,Wow超級嘢味,之後再加埋勁多勁多芝士,OMG 好邪惡,好味到呢‼️重點提示:本身包一個烏冬,只要加$8就可以升級成無限食彈彈韓國烏冬!(呢個唔係人頭費,只需要加1次就全枱任食) ‼️👆🏾呢個真係超級優惠🧈🧄🍗BUTTER X GARLIC 無骨炸雞 $158(岩鹽香蒜牛油醬)呢款炸雞,件件大大件,新鮮熱辣,外皮炸得非常酥脆,一口咬落仲feel到啲雞汁流出來,好yummy😋🍹粉紅西柚特飲 $58🍹菠蘿𣲙茶 $58呢2款特式飲品都好味😋菠蘿冰茶呢款仲加左菠蘿🍍肉碎,會令你不停不停咁飲🤣至於杯粉紅西柚,就啱晒鍾意啲酸酸甜甜嘅朋友仔🍧甜蜜蜜糖葫蘆×夏日清爽青提沙冰 $138沙冰冰底係青提子再加一啲薄荷葉既味道,口感非常清新,最最最

我哋3條Queen點咗以下食物👇🏾

🐙🐔🧀爆芝River甜辣炒雞X小章魚 $68

👆🏾呢個真係超級優惠

🧈🧄🍗BUTTER X GARLIC 無骨炸雞 $158
(岩鹽香蒜牛油醬)

🍹粉紅西柚特飲 $58
🍹菠蘿𣲙茶 $58

呢2款特式飲品都好味😋
菠蘿冰茶呢款仲加左菠蘿🍍肉碎,會令你不停不停咁飲🤣
至於杯粉紅西柚,就啱晒鍾意啲酸酸甜甜嘅朋友仔

🍧甜蜜蜜糖葫蘆×夏日清爽青提沙冰 $138

沙冰冰底係青提子再加一啲薄荷葉既味道,口感非常清新,最最最好味係嗰2串青提糖葫蘆,一口咬落非常香甜而且脆卜卜,好啱而家呢個熱辣辣嘅天氣食。
‼️重點提示:每日限量發售架‼️

大大大力推👍🏾