2021-06-06 15074 瀏覽
大喜屋,相信香港人冇人唔識嫁啦 宜家有分極尚,殿,等等啦。你問我有乜分別呢?我都答你唔到😂 今日就黎到極尚慶祝拍拖週年黎既時間係平日lunchtime,以為會冇乜人點知都坐足9成枱,真係厲害👍宜家食放題好多都係掃qrcode落單嫁啦!唔洗下下都寫紙咁唔環保♻️食放題習慣咗叫哂刺身同壽司先,唔知大家係唔係呢?三文魚,池魚王,油甘魚,北海道帶子,甜蝦刺身,松葉蟹腳,北寄貝有賣相,全部都新鮮,冇腥味!燒三文魚壽司三文魚油味重,燒出嚟更好食!必點左口魚壽司飲品係自己拎既,好既係呢度有埋熱飲提供!蟹棒天婦羅外脆內軟,一開始估唔到咁好食!炸粉唔多,剛剛好,又熱!即刻嗌多份芝麻雞翼 必點熱辣辣,肉又嫩 咬落去仲有肉汁嫁!牛肉火鍋牛肉上枱既時候仲係生,咁樣就冇咁老啦!牛肉質素好過好多放題同火鍋店北海燒帆立貝,入面加咗沙拉焗 開胃!冷烏冬 咬落滑溜溜!係咁炎熱嘅天氣氣食一碗 正甜品,嗌咗四樣嘢 最正係3.6牛奶 剩下既三樣都唔錯總結,食放題食物重要!環境衛生都好重要,呢度做到呢點!起碼我眼見到好乾淨 會再嚟!

黎既時間係平日lunchtime,以為會冇乜人
點知都坐足9成枱,真係厲害👍

放題習慣咗叫哂刺身壽司先,唔知大家係唔係呢?

有賣相,全部都新鮮,冇腥味!

燒三文魚壽司
三文魚油味重,燒出嚟更好食!必點

左口魚壽司

飲品係自己拎既,好既係呢度有埋熱飲提供!

蟹棒天婦羅
外脆內軟,一開始估唔到咁好食!
炸粉唔多,剛剛好,又熱!即刻嗌多份

芝麻雞翼 必點
熱辣辣,肉又嫩 咬落去仲有肉汁嫁!

牛肉火鍋
牛肉上枱既時候仲係生,咁樣就冇咁老啦!
牛肉質素好過好多放題火鍋

北海燒帆立貝,入面加咗沙拉焗 開胃!

冷烏冬 咬落滑溜溜!
係咁炎熱嘅天氣氣食一碗 正

甜品,嗌咗四樣嘢 最正係3.6牛奶