而家食晚飯,要找一個地方,價錢可以,又要好味,食得健康,一家人聚會真係比較選擇不太多經朋友介紹下今日8位家人和自己就到左呢間私房菜品嚐下值得提,因為私房菜,就安排左龍蝦給家人,因為補祝母親節,更何況mun鐘意食,龍蝦約3到4斤,都好大隻,配合上湯伊麫,一流,個龍蝦好新鮮,(本人本身吾太鐘意食)但真係一試後食左五到六舊。個湯及伊面配搭十分合拍,完全没有外面飯店結身,食落口,伊面夠哂彈牙,完全味道一流。最重要真係少鹽,食完後,不用不停飲開水或飲品。另外我們點左黄金蝦。白肉藏珍。鮑魚四食。。。。等等另外白肉藏珍,個配搭真係好絕,最底的冬瓜,配會上面的材料一同咬下,仲有,有少許汁,完全吾會感到咸,或者結身,材料有帶子,蝦,腎,豬肉,雞肉。。。。真係令我喜出望外的一個小菜,材料係樣樣都新鮮,食完每一樣,都有衝動您會食埋全碟,我們一家人,本身都不太酷冬瓜,但最後全碟放到肚中。。另外的幾味小菜,都十分好味,平時爸媽外出食得好少,今一次,他們都拍案叫絕,下一次一定再幫襯。朋友,多謝您的熱情招待,就連舖頭大師父都會行一圈做下介紹,聽下食物評語,再作出進步,改善,鑽研出新食之味道及款式。見到每位都落力服務
經朋友介紹下今日8位家人和自己就到左呢間私房菜品嚐下
另外我們點左黄金蝦。白肉藏珍。鮑魚四食。。。。等等
。。

見到每位都落力服務,食物悉心烹調
我相信呢間飯店,大家會尋找到呢番味道,呢份感覺
值得推介。

2022-05-15