2023-06-06 10 瀏覽
🍽️ Crumbled @crumbled_hk📍大角咀鐵樹街7號金旺閣地舖-同男朋友一邊傾計一邊行街,喺旺角行行吓就不知不覺嚟咗大角咀😌😌竟然比我發現一間新開嘅粉紅色少女心甜品店!仲要係crumble!一於try try佢!💫Set A: Lotus焦糖餅crumble($58)Lotus餅餅本身已經好好食,仲要加埋crumble,兩樣脆卜卜嘅嘢,加埋竟然出奇地夾!啖啖都有香滑嘅吉士醬,食落唔會口乾,喺底仲要有好多黃桃,減低食甜品嘅罪疚感😍😍😍💫Set D:麻糬crumble($58)麻糬份量多,原來煙韌加脆都一樣好夾🫶🏻🫶🏻佢仲有一個針筒,俾我哋按自己需要加朱古力醬🥰🥰好貼心💫菠蘿特飲(跟餐加 $20)菠蘿特飲酸酸甜甜,都幾開胃!💫熱情果特飲(跟餐加 $20)好香嘅熱情果味!粉紅色同間舖頭好夾!影相打卡一流!-🌟香港真係好似未見過crumble店,好有特色!🌟黃桃、吉士醬、crumble嘅比例啱啱好!唔會太甜🌟雖然舖頭細細,但係都有唔少打卡位,成間粉紅色真係好有少女心🥰🥰推薦指數:4/5抵食指數:4/5#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong #T
🍽️ Crumbled @crumbled_hk
📍大角咀鐵樹街7號金旺閣地舖

💫Set A: Lotus焦糖餅crumble($58)

💫Set D:麻糬crumble($58)

💫菠蘿特飲(跟餐加 $20)
菠蘿特飲酸酸甜甜,都幾開胃!

💫熱情果特飲(跟餐加 $20)
好香嘅熱情果味!粉紅色同間舖頭好夾!影相打卡一流!
🌟香港真係好似未見過crumble店,好有特色!
🌟黃桃、吉士醬、crumble嘅比例啱啱好!唔會太甜

推薦指數:4/5
抵食指數:4/5

#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong #TaiKokTsui #大角咀 #大角咀甜品店 #大角咀好去處 #Crumbled #CrumbledHK #HaveYouCrumbledYet