2019-05-12 386 瀏覽
琴日上網睇野,發現大埔一田開左間有得食章魚燒既舖,本住日本開過黎,難食極都有個點今日一早10點食完早餐就去左買,姐姐係到準備緊,話要等10分鐘先有,咁買左之後無睇住佢即整,出左去行左個圈先返黎其實返到黎都未得,不過已經睇到佢就整好.但個人睇到一樣未食前有D擔心既地方,個姐姐手法唔似係做左好耐章魚燒師傅,無上網睇果D快速手咁感覺上專業.不過到拎上手食落口果下就出事啦,呢38蚊.......好滿足.首先要同你地(觀眾)講聲,本人係以個人口味去評論.第一,以質素黎講以前或者開到依家未關門大吉重賣緊章魚燒既舖黎講,呢間係個人口味中入緊前三(香港)果D咩旺角街邊"日X小X子",或者什麼商場街市賣20幾蚊果類支持既朋友,你地睇錯POST啦,呢個LV既章魚燒唔係同緊你既比,放心.除左好似好多人講屯門舊墟果間未去過,重有以前有4~5間分舖依家得返太古重有得食果間除外,呢間係我食左咁多年真心覺得香港原來有好食既章魚燒.口感就無為講,試完好食既就有比較,自己試一次吧.

其實返到黎都未得,不過已經睇到佢就整好.

首先要同你地(觀眾)講聲,本人係以個人口味去評論.

口感就無為講,試完好食既就有比較,自己試一次吧.
原味章魚燒
2019-05-12
$40 (早餐)
原味章魚燒
  • 章魚燒