餐廳: 牛涮鍋
資訊:

2018-05-01 946 瀏覽
牛涮鍋今個月做緊優惠,2個成人1個小童免費,所以把握最尾個兩日去打下邊爐,平時都好多人,所以試下打去牛涮鍋有冇得book 位,竟然有得book ,好彩有得book,唔係又要等好耐,我地book 左7點,門口已經好多人等位啦,今次我地每人一人一鍋,可以選自己鍾意既湯底,牛肉放題仲有好多款選擇,今次我地叫左美國上級進口牛肉放題,醬料,食物,飲品,甜品全部自助式,每樣野都有成十幾種類選擇。入到去,牛肉,豚肉,雞肉,湯底好快上,今次對美國上級進口牛肉有d 失望,好鞋,之後去問下經理,經理話換過碟,但都係好鞋,豚肉,雞肉,冇雪藏味,而醬汁除左醬油,仲有芝麻醬,柚子醬油,燒汁,多一個選擇。飲品機,有張貼紙教你點溝飲品,可以每款都試下,但比較甜,我會另加水沖淡會冇咁甜,比較好飲雪糕機,有牛奶雪糕同櫻花🌸味雪糕亦可加朱古力醬,士多啤梨醬,麻薯,棉花糖,朱古力粒等等...小朋友食得待別開心甜品就不過不失

而醬汁除左醬油,仲有芝麻醬,柚子醬油,燒汁,多一個選擇。

甜品就不過不失

2018-04-29