2022-07-09
喺附近做完yoga, 好肚餓,揾左間玩味cafe chill下~ menu款式都幾多元化,除左有正路嘅西式野食,有d仲crossover左泰式同越式嘅drink 同野食😻✨啱啱好全日早餐系列 - 佢同素素全日早餐都係餐廳熱門,我地揀呢款都超豐富,有煙三文魚,蒜蓉包,自家製蛋餅,薯餅,乳酪水果杯,火腿,沙律菜,每樣都好夾,我最中意個蛋餅同蒜蓉包,有驚喜😋✨千島拉差雞肉飯堡 - 配搭好特別,裡面係大大塊香茅雞扒,好juicy又惹味,飯堡唔會散,整得幾好~ 伴碟一樣有乳酪水果杯同沙律菜,幫助下消化😂✨別人笑我. 泰布甸 - 第一次食用泰茶整嘅布甸,好香好滑,面頭仲有咖啡凍,balance返個味道,唔會太甜,夏天食正正🤩✨凍香橙朱古力 - 堅好飲,尤其咁熱天氣飲啖凍朱,簡直係人生享受!仲真係飲到有橙香味,唔會膩,份量夠大杯,抵鑽❤️😸✨Flat White - 太眼訓要飲杯咖啡提提神,flat white正常發揮😉
啱啱好全日早餐系列
千島拉差雞肉飯堡