今日黎到呢間主打夏威夷風味碗嘅餐廳,可以揀多種健康配料,自由度好高✨,仲可以揀沙律菜底/糙米飯/壽司飯(可以雙拼),岩晒低碳飲食嘅朋友🫶。我同朋友揀左一個特色碗同一個自選碗,上到枱發現超級大份,性價比好高‼️🔸特色夏威夷碗(吖嘻先生) $88配料非常豐富,有吞拿魚、枝豆仁、蔥、香菇配山葵乳酪醬,揀左沙律菜底,吞拿魚比一般角切吞拿魚飯大件,香菇更加係厚切,好有咬口🥰,加左山葵乳酪醬嘅沙律菜酸酸甜甜,相當清新🌿🔸自選夏威夷碗(吞拿魚) $108揀左海帶芽、蕃茄、藜麥、珍珠糙飯+沙律菜雙拼配山葵乳酪醬,因為咩都想食,仲升級左三文魚子$15、溫泉蛋 $15😍主角吞拿魚同加配嘅三文魚超級新鮮、大大舊,海帶芽都好少可以食到,加入三文魚子嘅咸香,再撈埋溫泉蛋食,超級滋味👏自選碗真係可以滿足到我多個願望💯‼️🔸牛油果奶昔(+$38)好濃郁香滑,牛油果味好出,仲可以揀奶嘅種類!.🔸紅棗茶 (+$5)呢排血氣唔好,飲返杯熱辣辣微甜嘅紅棗茶,暖身兼養生!

🔸特色夏威夷碗(吖嘻先生) $88

🔸自選夏威夷碗(吞拿魚) $108

🔸牛油果奶昔(+$38)
好濃郁香滑,牛油果味好出,仲可以揀奶嘅種類!
🔸紅棗茶 (+$5)
呢排血氣唔好,飲返杯熱辣辣微甜嘅紅棗茶,暖身兼養生!
2023-11-21