2023-08-05
今晚我同芊芊同一班小朋友嚟到為食恐龍🦖🦕親子餐廳慶祝同行小朋友嘅生日派對🎉一入到門口 我地就見到好多可愛🥰嘅恐龍公仔 好吸引人呀😍😍芊芊已經興奮得不得了我地即刻衝入去餐廳 發現中央有一張枱擺滿咗各式各樣嘅玩具🪀真係好好玩呀我哋連坐位都冇坐低就立刻衝去玩具枱 哈哈😂😂我哋趁住小朋友玩緊嘅時候就叫咗食物同蛋糕🎂準備俾佢地一個驚喜✌️恐龍仔儿童餐真係好可愛🦕🦖🥰有意粉、水果、蛋糕同飲品小朋友食好多🥰🥰千島海鮮比薩🍕接下來都係小朋友最愛嘅Pizza😍個餅底鬆脆香口 上面滿滿嘅海鮮好開胃呀 每一口都好滋味 令人欲罷不能😋🍕威靈頓牛柳🥩仲有今日嘅主角 超大份嘅威靈頓牛柳🥩包嘅酥皮金黃香脆😋一切開就見到嫩嫩嘅牛柳 好juicy😍入口即化 肉質鮮嫩多汁🥹配上蘑菇同埋醬汁 味道更加豐富😍最後 我地送上同行小朋友嘅生日蛋糕 真係好靚😍係朱古力味嘅牛角包蛋糕🤣🤣🤣店員會幫手點蠟燭🎂好特別蛋糕味道香甜 好滑嫩 大人小朋友都爭住食🤣🤣芊芊見到蛋糕嘅時候真係好驚喜大家一齊唱生日歌 氣氛好溫馨🎂🎉個個小朋友都覺得係佢哋自己嘅生日🤣爭住吹蠟燭🎂好搞笑😆好推薦為食恐龍親子餐廳 👨👩👧👦唔止食物好味道 環境又舒適
一入到門口 我地就見到好多可愛🥰嘅恐龍公仔 好吸引人呀😍😍
芊芊已經興奮得不得了
我哋連坐位都冇坐低就立刻衝去玩具枱 哈哈😂😂
恐龍仔儿童餐真係好可愛🦕🦖🥰
有意粉、水果、蛋糕同飲品
小朋友食好多🥰🥰
唔止食物好味道 環境又舒適 啱晒帶小朋友👭嚟慶祝🪅生日🎂
好多玩具同恐龍🦖主題嘅裝飾 令小朋友好放足電
我地今晚嘅生日派對🎉真係好成功🤳
大家都玩得好開心 下次仲要嚟✌️✌️
#為食恐龍 #恐龍先生親子餐廳 #親子餐廳 #生日派對 #美食評論 ##威靈頓牛柳 #兒童餐 #生日蛋糕 #尖沙咀好去處#尖沙咀親子餐廳