同一班做咗父母嘅朋友食飯💁🏻‍♀️,最好搵啲可以比小朋友放電嘅餐廳,親子餐廳嚟講呢間都幾出名。近門口嘅Playground幾大🎢,玩具量同種類都足夠,如果我係小朋友應該玩得幾開心🥳!食物款式大人細路都啱食,人均消費當然比普通餐廳貴啲。咁啱牙痛擘唔大口🦷,叫咗兒童餐希望夠冧食到,點知連BB仔都食得多過我,最後要J生一個食兩個餐!P.S.📣 大樹先生店員下次唔好踢爆我哋嘅蛋糕驚喜啦!————————————————👅大笑貓貓配煎魚柳($158)🔸可愛外型實吸引到小朋友注意🐱,味道就好一般啦,貓口底下鋪有飯,所以醬汁唔夠撈飯啦!清淡嘅煎魚柳先裹蛋汁再煎🐟,附水果及紅菜頭蔬菜湯👅小樹南瓜雞蓉有機蔬菜星星粉($148)🔸以為比小朋友食嘅星星粉會冧啲⭐️,正常意粉硬度,不過凍左會痴埋一舊舊粉,調味頗清淡👶🏻。配自選煎魚柳/照燒雞扒/天婦羅炸蝦,照燒雞扒味道正常————————————————🚩總結:小朋友嘅開心樂園🤹🏻‍♀️———————————————— 🌟注意:設有入場守則及最低消費🔎————————————————📍 花斑茶社X大樹先生的家地址:荔枝角長順街15號D2 Place二期1樓.🗺地區:

P.S.📣 大樹先生店員下次唔好踢爆我哋嘅蛋糕驚喜啦!
————————————————
👅大笑貓貓配煎魚柳($158)

👅小樹南瓜雞蓉有機蔬菜星星粉($148)

🚩總結:小朋友嘅開心樂園🤹🏻‍♀️
🌟注意:設有入場守則及最低消費🔎