2020-03-07 107 瀏覽
平日既九龍灣放飯時間,megabox 會有超多人排隊等𨋢,但九井位於九樓(親子購物果層),好多𨋢都可以搭到上去,所以覺得好方便。因為想食日本野同埋睇吓餐廳適唔適合姨甥仔去,所以就揀左依間親子新幹缐列車壽司店試下。未入到餐廳座位,門口已經有個小朋友讀書玩樂區。我同屋企人揀左午餐同兩份小食,果度仲有兒童餐,適合仲未可以食生冷刺身的小朋友。坐低就自己用枱面上既pad 落單,果陣時餐廳唔算多人,好快新幹缐列車就送餐黎啦!姨甥仔好鍾意車,佢應該會覺得得意。🤭1. 三文魚刺身盛 (我) – 自己好鍾意依個餐,岩唒貪心既我,因為有三文魚剌身,又有壽司同埋到庭烏冬食。湯烏冬唔會好鹹,味道剛剛好。😊2. 雜錦刺身丼定食 (屋企人)– 刺身夠新鮮同厚切,飯份量充足,家人表示滿意。3. 炸牛肉薯餅 – 依個我好喜歡,完全唔油膩之餘,仲食到啖啖既牛肉薯仔。🤭4. 雞軟骨串 – 配上🍋汁,很滋味,軟骨口感好正。希望疫情快啲過,然後我可以帶姨甥仔去食兒童餐。🙏🏻

4. 雞軟骨串 – 配上🍋汁,很滋味,軟骨口感好正。

希望疫情快啲過,然後我可以帶姨甥仔去食兒童餐。🙏🏻