2017-09-01 44 瀏覽
中環夜晚搵食有時都幾頭痛,太多選擇之餘亦太大份量,早2日想食light d無意中發現呢間小店,見menu價錢合理,一於試試。店內cafe形式的裝修,簡單但乾淨。店員服務態度超nice,好樂意介紹餐廳最受歡迎的菜色比我地聽,小店獨有的親切,感覺窩心。聽左店員推介,先來點杯Oreo milk shake ,好香濃而且唔太甜。呢度仲得飲酒,老公就點左2款炸物送酒。炸芝士,外脆內軟,好新鮮,送酒一流。炸雞亦都係即叫即整,雞亦炸完後依然保留肉汁,配埋特式醬汁一齊食,超好味主菜就點左煙三文魚crepes ,配埋雞蛋同其他配菜,食落很有特式。全晚最精彩卡拜尼意粉,一上枱已經好香,醬汁超香濃好creamy,意粉生熟情況剛好,配埋煙肉同芝士,非常之香,好好味,必食啊。