1K
Aha cafe & bistro價錢: $238/ $128/ $68好味程度: 3.7/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 3.7/5回頭率😚: 3.3/5-之前見呢間aha cafe的泡芙好吸引,就去左試試了。係條街的窄巷位置,入口好容易錯過,少量室外位置走露營風,而入面大概都係20個位置左右。-✅紅酒燉澳洲牛面脥肉配薯蓉。牛面頰肉炆得啱啱好啱,淋得來仲有少少肉感唔會化開晒,滿滿嘅骨膠原,令到口感有啲黏嘴🥳紅酒汁份量好夠,足夠比牛面肉索晒。薯蓉係比較堅挺嘅,仍然保留少少薯粒口感。-✅慢煮雞胸椰菜花飯。好少咁健康!但呢個椰菜花飯都令我覺得好滿足☺️椰菜花飯炒得夠,唔會有菜腥味😋加埋煎香嘅彩椒蘆筍,感覺冇咁單調,但調味就好健康。雞胸肉唔會好鞋,可以接受🤓-🆗抹茶栗子修女泡芙。原本以為泡芙外面會好脆,但因為佢入面嘅栗子餡好滿,所以成個泡芙係比較軟身😳雖然用咗小山園抹茶,但因為法國栗子嘅餡太多,所以基本上冇咩抹茶味🧐如果好鍾意栗子嘅話呢個都可以一試…-正正常常的一間cafe,無咩好特別記憶點。泡芙都係實際無影出來咁好食。係附近無咩選擇就來吧!
Aha cafe & bistro
價錢: $238/ $128/ $68