2017-08-05 3786 瀏覽
Cafe Corridor之所以命名為Cafe Corridor不無原因,如果吾系突登行過戈度,根本吾會發現戈個位系有間cafe😂又咁岩真系條細走廊入去就系cafe。地方細細地咁,不過環境都令人感覺幾舒服,可以靜靜地同伴侶或者朋友傾計,想講一樣比較特別既野就系menu吾系傳統比人睇一本本/一張張既menu,而系寫board,感覺較新穎,但較傳統menu難睇。久違的 all day breakfast,真心喜歡呢份悠閒煙三文魚好好味呀,成舊擺落口口感超級豐富,薯餅加左茄汁幾開胃,好脆身呀,粟米熱辣辣又清甜,唯一吾好既就系蒜蓉包,好硬呀,all day breakfast $95 真的有點兒貴咯第一次食Italian omelette,系幾得意既一道菜,入面有沙律醬、火腿,配上蛋同茄汁幾match,總覺得蛋無論系中菜、日本菜、西餐都系咁受歡迎,中式有奄列,日式有蛋包飯etc.餐牌所列嘅飲品有咖啡、朱古力、奶昔等等,都係一般cafe有嘅嘢啦,原本諗住飲返薄荷朱古力,不過見好似好普遍咁,間間都有得飲,所以試吓呢度嘅smoothies,前後叫咗兩杯,Apple Rasberry真係有好多紅桑子係

All  Day  Breakfast

Italian  Omelette

餐牌所列嘅飲品有咖啡、朱古力、奶昔等等,都係一般cafe有嘅嘢啦,原本諗住飲返薄荷朱古力,不過見好似好普遍咁,間間都有得飲,所以試吓呢度嘅smoothies,前後叫咗兩杯,Apple Rasberry真係有好多紅桑子係入面,紅桑子味似乎掩蓋左蘋果味,如果飲呢杯要有心理準備係冇咁甜。
Apple  Rasberry

Apple Peach入面有好多蘋果蓉,加埋少量嘅桃味十分冰涼清甜,俾人感覺好足料
夏天飲真係好適合!
Apple  Peach
All  Day  Breakfast