欣賞店主金先生對食材同品質既一份堅持和尊重, 覺得應該要介紹同推介一下。 一切食材源自韓國, 頭盤冷菜同kimchi 都係自家醃漬同平日食到既味道完全不一樣, 唔係一陣酸味, 反而係一種甜中帶辢既味道. 牛肉卷味道好不在話下, 配襯既士多啤梨汁先係帶起味道既主角, 招牌炸雞係同menu 張相一樣😱咬落脆皮無油脂~係,係無油脂!! side dish 加醃漬reddish 比你去油解膩, 真係窩心既安排, 一向唔寫食評既我都忍唔住要介紹下,中場仲有機會同金先生講句韓文" 好味道" 😝! 餐後一杯米釀清甜可口劃上完美句號...店內小見大量韓國佳釀選擇, 仲見到有" 自家製" , 只可惜我不好酒亦不懂酒, 各位酒友可以考慮下。