🚶‍♂️尋找 工厦 的美食🚶‍♀️位於柴灣工業區內的小店,[ Spring Time ]主打西式食品,價格相宜,誠意十足,值得一試。🆙柴灣區經常被人形容為美食嘅墳墓,幸好仲有呢間食店,可以幫忙挽回多少分數 😂雖然餐廳沒有豪華的裝修,但卻換來平實無華,好有家的感覺,絕對舒適。🤟今次因為只有 二人 到訪,所以只揀選了 2 款食物,估唔到質素咁高,正 ! 😋1) 紅酒燴牛肋條 🐮炆到超淋的牛肋骨非常入味,雖未致入口即化,但卻換嚟極佳口感,肉汁豐厚,好味。😼😽2) 韓式泡菜五花肉漢堡包 🇰🇷泡菜嘅微辣,配上五花肉嘅香滑,簡直係刺激味蕾嘅衝擊,再加上非常香脆嘅粗薯條,滿意指數爆哂燈。🥰😘是日午餐合共不用 $2️⃣0️⃣0️⃣,但已經可以換來如此美食,唔經常幫襯都對唔住自己啦。💞💓
🚶‍♂️尋找 工厦 的美食🚶‍♀️

位於柴灣工業區內的小店,[ Spring Time ]
主打西式食品,價格相宜,誠意十足,值得一試。🆙

1) 紅酒燴牛肋條 🐮

2) 韓式泡菜五花肉漢堡包 🇰🇷