2023-08-18
·本· $1180 (8/10)🌟先付 呢個先付超有神秘感 俾個木盒你自己打開 個南瓜同茄子都好食~🌟刺身三品·象拔蚌刺身•生蠔配酸汁•燒帶子卷小編平時對生蠔冇咩太大興趣🤣 但係呢隻生壕真係好好食💕生蠔好夠海水味~ 食落去勁鮮甜 配埋啲酸汁就中和咗啲海水咸味~🌟壽司七貫 中拖羅壽司油份超夠 配埋Wasabi籽 啱啱中和咗拖羅油份 小白蝦壽司 份量超足 師傅話起碼有20隻小白蝦 🌟卷物海膽卷物超好食 師傅俾嘅份量超級足 海膽味好濃但係一啲都唔腥😋🌟御料理肉碎聖子 肉碎味道啱啱可以帶起聖子嘅鮮甜~🌟甜品芒果慕絲/咖啡奶凍偷偷地話俾大家聽原來甜品都係師傅自己整🤫~ 最好食嘅甜品就係唔甜🤣 用嘅係菲律賓芒果超級甜 淨係落咗兩gram糖去整 食完都唔會肥💕 師傅見我鍾意食甜品 就送埋另外個甜品俾我試吓😚 呢個咖啡奶凍唔好睇佢個樣以為咁白 冇乜咖啡味🤣 師傅係用咖啡豆浸落啲奶 到三日 啲牛奶充滿晒咖啡味 超級好食💕
🌟先付
🌟刺身三品
·象拔蚌刺身•生蠔配酸汁•燒帶子卷
🌟壽司七貫
🌟卷物
🌟御料理
肉碎聖子 肉碎味道啱啱可以帶起聖子嘅鮮甜~
🌟甜品
芒果慕絲/咖啡奶凍