2022-11-24
寶林新都城二期搵到間好抵食嘅漢堡包店入邊嘅款式種類都好多!仲有Cafe可以飲😆餐廳設計好colorful!入到去心情都愉悅啲🥰帶埋小朋友嚟一定鍾意🫶🏻就咁燒焦芝士漢堡 $79慢煮牛肉漢堡扒x三重芝士 配沙律好貼心嘅係漢堡扒 可以揀全熟!有時啲小朋友見到入邊粉紅色會驚🤣我今次都點咗全熟!不愧係招牌漢堡扒🤩肉質非常軟腍 肉味同脂香都食到!非常推薦😍芝士控一定唔會錯過呢款三重芝士🤤有成塊香脆燒芝士🧀真係超滿足!值得一提 牛肉漢堡扒唔會好重調味!配埋芝士鹹香 味道啱啱好🥳掛羊頭賣羊肉漢堡 $79羊肉漢堡扒配薄荷醬 配細薯條出面真係好少見羊肉漢堡!肉質軟嫩 而且唔會好騷 肉汁滿滿😆新鮮炸起嘅薯條口感香脆 果然係漢堡最好嘅拍檔🍟抹茶Latte(熱)跟餐轉配$20呢度仲可以揀脫脂奶!抹茶粉應該係無糖 苦中帶甘😌不過揀咗脫脂奶嘅關係 茶味係濃過奶味🍵百香果益力多$38食薯條漢堡配呢杯酸甜解渴🤩超正!大蝦柚子沙律 $48大蝦係燒過!好香好惹味 沙律加上新鮮柚子變得勁開胃😙
寶林新都城二期搵到間好抵食嘅漢堡包店
出面真係好少見羊肉漢堡!肉質軟嫩 而且唔會好騷 肉汁滿滿😆
新鮮炸起嘅薯條口感香脆 果然係漢堡最好嘅拍檔🍟
抹茶Latte(熱)跟餐轉配$20
百香果益力多$38
食薯條漢堡配呢杯酸甜解渴🤩超正!
大蝦柚子沙律 $48
大蝦係燒過!好香好惹味 沙律加上新鮮柚子變得勁開胃😙