2022-06-16
味道:⭐⭐⭐⭐今次嚟到呢一間餐廳嘅將軍澳分店🐚餐廳位於將軍澳海濱嘅 Donki附近 相當易搵🗾❶Crab Linguini $158 呢個蟹肉扁麵條 🦀係以扁身嘅意粉加上特製嘅醬汁同香草烹製而成🔪蟹肉嘅份量好多 一啲都唔吝嗇🍴仲有一隻大大嘅軟殼蟹😈軟殼蟹炸至金黃色 非常香脆👍🏻❷Make Your Own Pizza $188Choice of sauces: BBQ sauces🫰🏻Four Toppings: Pepperoni, Chicken, Mozzarella Cheese, Pineapple🇮🇹呢款pizza係可以由你自己話事💖無論係醬汁定配料方面 都可以根據你嘅喜好去選擇😋今次就揀左BBQ醬+意大利辣肉腸+雞肉+意式水牛芝士+菠蘿🍍BBQ醬酸酸甜甜 再加上配料 真係超正!😱個人覺得一定要揀Mozzarella Cheese~🧀芝士滑溜煙韌 含有濃厚奶香 仲達至拉絲效果🫕❸Grilled Salmon $258三文魚大大份 厚肉鮮嫩🐡經過燒焗後外皮仍然香脆🎣旁邊仲配上大大份既薯蓉🥔薯蓉加入左三色椒 睇落更加colourful🥗Btw聽講三文魚有豐富油脂同營養 🍥連減肥
今次嚟到呢一間餐廳嘅將軍澳分店🐚
餐廳位於將軍澳海濱嘅 Donki附近 相當易搵🗾