2022-12-07
難得放假去食返個lunch ,之前食過夜晚都唔錯。但lunch就抵食好多,呢到有幾款set lunch,最平$96就有每個set包咗是日餐湯或沙律+主食+飲品🌟南瓜湯🌟煙三文魚沙律餐湯同沙律款式每日都唔同,今日嘅餐湯同沙律我地都各要咗一樣,兩款味道都正常🌟白酒蜆肉意粉 $96意粉係細條既扁意粉,蜆肉份量正常,味道係辣辣地幾開胃,但就油少少🌟香烤新西蘭肉眼扒配薯條 $128呢個都幾抵食,肉眼扒好大塊,可以自己揀熟度,要咗五成熟咗少少,但烤得幾香,唔會有筋。另配咗薯條同沙律。🌟Latte $45🌟OREO SMOOTHIE $78Oreo Biscuits, Fresh Milk, Honey, Plain Yoghurt and Simple Syrup見到賣相都幾靚就叫咗,會食到啲Oreo粒粒,甜甜地都幾好飲。🌟APPLE CRUMBLE 蘋果金寶 $128Set都可以加錢加甜品,但得兩款可以揀,咁我地另外叫咗個甜品。最底係粒粒蘋果餡,再鋪滿左麵包屑去焗,最後放上香草雪糕。麵包屑夠鬆脆,蘋果同雪糕酸酸甜甜,仲有一凍一熱口感.📍 A Tavola Bar & Grill (將軍澳) 將軍
🌟南瓜湯
🌟煙三文魚沙律
🌟白酒蜆肉意粉 $96
🌟香烤新西蘭肉眼扒配薯條 $128
🌟Latte $45
🌟OREO SMOOTHIE $78
🌟APPLE CRUMBLE 蘋果金寶 $128
📍 A Tavola Bar & Grill (將軍澳)
將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G08號舖