價錢地址詳情…㩒呢度❣️- Seoulmate Cafe 嘅裝潢真係好可愛😍,有好多色彩繽紛嘅壁畫,仲有韆鞦椅可以坐喺度享受悠閒時光。無論係朋友聚會定情侶約會,呢度都係一個打卡必到嘅地方📸。店內燈光柔和,營造出一種輕鬆嘅氛圍,讓人一入到去就覺得好舒服😊。而且,店內設計嘅座位安排亦非常合理,無論你想要個私密空間定係與朋友一齊熱鬧,都可以找到合適的位置。隨著音樂輕輕流淌,整個環境令人感到放鬆,真係好適合靜靜享受一個下午。🎶✏️ 雪花芝士山鍋 $298 🧀雪花芝士山鍋係一個令人期待嘅菜式,尤其係對於愛芝士嘅食客來講!🍲✨ 呢個鍋包含咗澳洲數飼西冷牛扒(180克)、炸雞、八爪魚、免治雞肉丸、法式多士同新薯,食材豐富,絕對可以滿足你嘅味蕾!🐮🍗首先,西冷牛扒係用高質素嘅肉,煮得剛剛好,肉質鮮嫩多汁,配合濃郁嘅雪花芝士,簡直係人間美味!🥩 而炸雞外脆內嫩,口感十足,係個鍋入面嘅一大亮點!炸得金黃酥脆,咬落去每一口都有滿滿嘅幸福感!🍗✨至於八爪魚,咸香嘅味道搭配芝士,令整個鍋嘅風味更上一層樓。免治雞肉丸則係小朋友同大人都鍾意嘅選擇,肉質鮮嫩,容易入口,真係好適合分享!🍡法式多士同新薯亦係唔可或缺,法式多
價錢地址詳情…㩒呢度❣️

✏️ 雪花芝士山鍋 $298 🧀

首先,西冷牛扒係用高質素嘅肉,煮得剛剛好,肉質鮮嫩多汁,配合濃郁嘅雪花芝士,簡直係人間美味!🥩 而炸雞外脆內嫩,口感十足,係個鍋入面嘅一大亮點!炸得金黃酥脆,咬落去每一口都有滿滿嘅幸福感!🍗✨至於八爪魚,咸香嘅味道搭配芝士,令整個鍋嘅風味更上一層樓。免治雞肉丸則係小朋友同大人都鍾意嘅選擇,肉質鮮嫩,容易入口,真係好適合分享!🍡法式多士同新薯亦係唔可或缺,法式多士的香脆口感配合芝士,讓人忍不住多食幾口。新薯則提供一個清新嘅口感,平衡咗整體嘅味道!🥔

✏️ 雪花芝士山下的流心芝士漢堡扒卡邦尼年糕 $128 🍔
年糕煮得剛剛好,配搭上流心芝士,入口即化,實在令人唔停口😋。漢堡扒嘅肉質鮮嫩,配上特製醬汁,味道層次分明,真係好味到爆炸!💥 除咗味道,呢道菜式嘅擺盤都相當精緻,讓人一見就想拍低。食物嘅創意同埋視覺效果,令整個用餐體驗更加完美。每一口都能感受到大廚對食物嘅用心,真係一個唔可以錯過嘅美食!🥳

✏️ 三文魚籽和三文魚皮脆脆湖太子忌廉汁貓耳朵 $158 🐟
貓耳朵嘅口感好有趣,搭配上香濃嘅忌廉汁,味道豐富,三文魚籽嘅咸香亦令整體味道更加出色!✨ 食完之後,大家都會忍唔住讚好!👍 這道菜的創意設計也讓人印象深刻,色彩繽紛,食物擺盤藝術感十足,能夠吸引眾人的目光。每一口都好像有不同的味道層次,讓人驚喜連連,真係好值得一試!而且,配合店內嘅環境,令整個用餐經歷更添色彩。🍽️

✏️ 日本宇治抹茶拿鐵奶蓋雪山 $48 🍵
✏️ 士多啤梨奶昔奶蓋雪山 $48 🍓

Seoulmate Cafe 確實係一個值得一試嘅地方,無論係環境、食物定飲品都充滿創意✨。如果你鍾意韓式風味,又想搵個好地方聚會,就快啲來試下啦!❤️ 無論你係想同朋友分享美食,定係獨自享受,呢度都能滿足你嘅需求。希望你哋都會鍾意呢一篇食評,記得留言同我分享你哋嘅食評經驗!📝🍴
📍Seoulmate (將軍澳)
將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G25B-G26A號舖