Missing you Korean food🥟🍱🥠🎎💫..掛住韓國🇰🇷 掛住旅行既感覺。。今次就黎左韓閣回味一下🤗。唔洗去好遠,估唔到係將軍澳都有一間高質抵食既韓國料理店,價錢親民、份量十足,仲不設加一服務,性價比真的很高呢!韓國菜一定唔少得:炸雞,、牛骨湯、 岩漿飯、蛋卷,通通都係推介❤️。而且餐廳既特價小食真的很優惠,低至$10 就可加配多款足料小食,真心抵!ll $54韓式飯卷係我至愛😍,餡料十足,泡菜帶微辣加上芝士🧀 很滋味,整體味道融和,飽肚感十足。ll $128(每天限量供應) Beef Bulalo Soup w/ Rice湯頭鮮甜濃郁,加上炆煮軟淋既牛骨肉🐮 很嫩滑,要大口大口喝喔!ll $98(配 特製豆瓣醬、生菜、醃蘿蔔、泡菜)半份豬手🐽 同樣份量十足,皮肉比例勻稱,加配菜同吃很惹味。ll $18最後來一杯熱蔘蜜暖暖胃,感覺很養生。..×××××ש將軍澳欣景路8號新都城中心2期1015號舖.

Missing you Korean food🥟🍱🥠🎎💫

l[泡菜豬肉芝士紫菜飯卷]l $54

l[牛骨蘿蔔湯跟飯]l $128

l[大骨無骨豬手]l $98
(配 特製豆瓣醬、生菜、醃蘿蔔、泡菜)

半份豬手🐽 同樣份量十足,皮肉比例勻稱,加配菜同吃很惹味。

l[大韓人蔘蜜]l $18
最後來一杯熱蔘蜜暖暖胃,感覺很養生。
×××[韓閣 @korean_loft_cafe]×××