招聘中
20天前
20天前
26天前
2021-07-23 525 瀏覽
Beans踩過界😳上年新開嘅懷舊冰室❗️長期人氣高企❗️✨環境裝修都幾特別 行懷舊風路線 仲有好靚靚嘅花窗 不過座位都好闊落 坐得幾舒服✨要用手機scan qr code落單 快捷方便〰️懷舊鐵板餐 什扒(豬扒 雞扒 腸仔 煙肉 鑊仔牛柳)$88+$10 配意粉+$15 酥皮龍蝦湯細細個成日都想叫鐵板餐 好中意聽佢滋滋聲 貪心嘅我地叫左什扒餐 都幾抵食 份量幾大 仲有配埋薯條 真係食返以前細個嘅味道 肉質都不過不失 以後想食鐵板餐可以嚟頂下癮丹麥多士 好香口好鬆軟〰️焗鮮茄雞扒 $54覺得荳子冰室嘅焗飯可以再翻兜 茶記嘅焗飯嚟講好高質 落左好多芝士同蕃茄 好juicy 啲芝士仲好似識拉絲咁 呢個價錢真係無得輸!✨每樣嘢食嚟到都仲係超級熱辣辣 好抵讚 真係即叫即整咁樣 感覺好新鮮💰$170 (2人)食物質數 💛💛💛💛環境舒適 💛💛💛抵食指數 💛💛💛推介指數 💛💛💛💛不過大家就要預返一定時間排隊 開張左有一段時間 每次嚟到都見到排曬長龍 仲有好多街坊客支持 外賣都要等30-45分鐘 如果時間容許 都可以一試 支持支持☺️📍將軍澳唐德街1號將軍澳廣場1樓1-005號舖#香港好去處 #拍拖好去處 #拍拖
Beans踩過界😳
上年新開嘅懷舊冰室❗️長期人氣高企❗️
✨要用手機scan qr code落單 快捷方便

+$10 配意粉
+$15 酥皮龍蝦湯

丹麥多士 好香口好鬆軟

〰️焗鮮茄雞扒 $54

💰$170 (2人)

食物質數 💛💛💛💛
環境舒適 💛💛💛
抵食指數 💛💛💛
推介指數 💛💛💛💛

📍將軍澳唐德街1號將軍澳廣場1樓1-005號舖

#香港好去處 #拍拖好去處 #拍拖 #情侶 #將軍澳好去處 #打卡 #打卡cafe #將軍澳美食 #將軍澳黃店 #將軍澳冰室
2021-07-22
  • 鐵板餐