2020-03-13 46 瀏覽
因為疫情關係,少左人出剩食飯,但無阻我去食好野既,因為~唔使排隊😂😂黃大仙銀鳳街呢間台式食店其實我想幫襯好耐,但每一次就算我任何時候嚟都好,都要等位😑雖然證明左有咁多人等係真係正野,但我就真係無心機等。今晚同同事OT完,諗住行過嚟睇睇啦,真係唔使等位喎,咁我地就衝左入去,店員仲安排我地坐一張卡位👍🏻叫野食時間真係好頭疼,樣樣都想試下,咁我地例牌叫2罐可樂、一碟泰式炸花枝丸、緊係唔少得以店舖名命名既刀鋒雞翼啦、叻外叫多2個麵,一碗係喇沙海鮮麵、一碗係台式牛肉麵。等左無耐上菜喇😂😂牛肉麵有牛𦟌牛筋牛肉(好豐富)碗喇沙海鮮麵仲勁,蟹柳蝦肉魚片豆卜糖心蛋、碟刀鋒雞翼仲不得了,用蒜蓉辣椒調味,還有一種應該係獨家既味道,至於花枝丸賣相好正,將粒丸𠝹開再炸出黎既效果真係好得。今日終於一嚐到我多個月既心願,總算可以食飽訓訓個好覺喇😂

今日終於一嚐到我多個月既心願,總算可以食飽訓訓個好覺喇😂