2024-01-28 422 瀏覽
天寒地凍~頸緊膊痛~又要出嚟太子搵按摩!!附近大把嘢食,今日決定試一間路過好多次都冇試過嘅麵店,估唔到驚喜無限!!絕對可以翻兜!!本來餐牌嘅價目已經唔貴,佢仲有個超值二人餐~$138/兩位,包一個:花膠香菇麵食、一個自選飯、一個炸物(仲可以雙拼)、油菜同埋兩杯嘢飲~真係咁嘅價錢,邊度搵?!最重要嘅係,食物質素都有保證~先嚟個飯:瑞士汁雞脾拼墨魚餅飯,食物正常表現,雞髀好淋好入味,墨魚餅夠鬆化彈牙,視乎你鍾意咩口感!佢個鮑汁冬菇花膠絕無欺場~花膠大大件,炆得好入味,又彈牙~唔會淋到爛曬~香菇先緊要🍄大隻到不得了!好有口感!佢個鮑汁唔係嗰啲杰撻撻芡汁~配竹升面一流(本來想叫撈麵,點知老細嗌錯咗湯麵,一樣照食曬!😂😅😁)麵身都幾但牙爽口~估唔到佢個湯底就係我鍾意嘅大地魚湯底,仲有韮王,製作認真!!炸物我哋要韮菜餃拼鯪魚球,大大件不特止,仲配我至愛嘅蜆介~實在十分滿足!!🥰👍🏻叫多個腐乳通菜同埋兩杯朱古力,飽飽!!佢見隔離枱食蔥油百搭飯~有兩隻孖蛋,隻色靚到呢😍🤩~~呢間真係~行過、路過、都唔好錯過嘅寶藏小店!!I'll be back!🥳

叫多個腐乳通菜同埋兩杯朱古力,飽飽!!

2024-01-28