2022-08-18
Ooo寬敞舒適文青CafeooO旺角鬧市中既驚喜,Cafe 以木系為主色,樓底特高,Cafe 亦設有閣樓層,全落地玻璃加上超過五千尺既面積👀感覺好輕鬆舒適。食物方面都好有心思,新穎的西式主食,今次我試了2人set($496)包2款小食+2款主食+2份是日甜品!分量幾大,女仔既話可以3人share都夠😋OooooO松露薯條 (小食)份量十分之多係薯條山🫣薯條炸得係我鐘意既外少脆內軟😋點松露醬食正!OooooO慢煮雞胸肉凱薩沙律 (小食)雖然係小食,但係好足料拍得上主食,有3大件雞胸,可能🤔係慢煮真係一啲都唔覺乾肉仲好嫩!好鐘意佢的粟米🌽唔係用罐頭,真係係粟米切出嚟,賣相靚之餘又好食!OooooO紅咖哩牛肉燉飯 (主食)有驚喜燉飯加左啲大量脆口既藜麥👍🏻非常加分!燉飯配藜麥&紅咖喱汁口感味道都好好!紅咖喱一啲都唔辣,怕辣既朋友都食到,牛肉粒非常腍,整體有驚喜!OooooO黑松露干貝奶油燉飯(主食)燉飯同樣配上藜麥,感覺健康。干貝煎到金黃色😍,仲要有4粒大大粒好滿足,奶油汁做得好好非常好味既燉飯!OooooO是日甜品 2件小小的蛋糕🍰放係木糠上面,連甜品的小細節伴碟都有用心。用心的餐廳值得支
OooooO
松露薯條 (小食)
OooooO
慢煮雞胸肉凱薩沙律 (小食)
OooooO
紅咖哩牛肉燉飯 (主食)
OooooO
黑松露干貝奶油燉飯(主食)
是日甜品
2件小小的蛋糕🍰放係木糠上面,連甜品的小細節伴碟都有用心。用心的餐廳值得支持。