三日前同一班老友去食燒肉任食慶祝生日。 放題訂咗七點至九點時段,人齊入到去加埋講解規則同埋啲要加價錢食品,到我哋正式叫嘢食已經係7月15分。已經係密鑼緊鼓咁點菜,飲品成日都趕唔切送嚟,亦都唔係想像中咁快嚟到啲食物。基本上都係食咗兩轉,仲要不斷咁催,到八點三就已經攞張單叫我哋埋單,同埋last order。實際只有一個鐘點菜,趕到七彩,仲要最後淨番雪糕同埋一個冰凍甜品要催,最後嚟雪糕仲爭幾個冰凍甜品,到我哋再催嘅時候,先話畀我哋聽今日冇呢個甜品!真係激死!服務亦都差,同啲服務員講嘢,由你向去招手,到佢過嚟,得兩三秒時間你就要把握講到你要乜嘢,唔係佢哋就會走開!所以呢一餐大家都食得好趕,個胃都消化唔切,亦都唔係好回味!所以如果我下次食放題,情願轉去食嗰啲刺身放題,材料又好,坐得又舒服,服務亦都比較周到,價錢亦同呢度差唔多,選擇亦多!
2017-02-06
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日