2021-07-19 335 瀏覽
睇唔過眼, 一定要寫食評, 以下係我個人的comment先講普通唔差既食物 (留意返係唔差)1)咖喱: 見其他留言話D 咖喱點點點好食, 好香濃, 其實好普通, 完全係無特別的, 唔駛有咩期待2)大根豚肉卷, 木根唔苦, 幾甜, 份量少, 豚肉好薄, 但整體唔差再講下失望既食物:1)栗米雞肉豆乳湯: 食之前我期待同華御結既果隻湯差唔多, 但唔係, 華御結係豆乳為主, 粟米幾粒, 呢隻係栗米為主, 無豆乳味, 雞好老好鞋, 成個湯好杰, 我估想做一個好足料的感覺 ; 同金寶湯差唔多2)Parma ham湯 : 我真係唔識形容呢個湯, 好難飲3)芝士雞肉菠菜卷 : 雞好老, 份量少, 得3舊整體黎講係貴夾唔飽, 食branding , 整體食物似飛機餐 , 因為我係叫外賣平台 , 我本身只係唔想煮飯先叫外賣, 之前經過呢間舖覺得幾靚諗住叫黎試下, 所以我無影相, 但食完忍唔住要開電腦寫comment .總之好失望
睇唔過眼, 一定要寫食評, 以下係我個人的comment
先講普通唔差既食物 (留意返係唔差)
再講下失望既食物:
3)芝士雞肉菠菜卷 : 雞好老, 份量少, 得3舊