2007-08-26 8 瀏覽
跟拍檔各點一客Combo #1($51),附Triple O\'s Burger(多汁係賣點、juicy 牛肉係賣點、超軟熟burger bun 亦係賣點、原切新鮮蕃茄就係絕招!)、粗身薯條(油炸處理得好好)、Pop(當然選Coke Light)。題外話:肥雞空降HK 這麼久,終於趁到IFC 開cliente meeting 後,溜到這兒,再嚐嚐那從加國引入的「White Spot - Triple O\'s」漢堡。我記得唸undergraduate 那四年,每個禮拜都會豪一兩次跑到White Spot(餐\廳)或Triple O\'s (Drive Thur Lane 或大學裡的快餐\部)吃這個牌子的burger combo,係好肥但係好好味!(at least compare w/ McDonald\'s / Wendy\'s / Burger King, right?)久別重逢,仍然風采依然!一個足料burger combo,何需什麼特別賣相?何需出動名人效應(「軟硬xx」的廣告表演)?何需古靈精怪賣相(星星薯餅)?亦正如MOS Burger,個子雖細小,但足料好味,仍有一定客路
亦正如MOS Burger,個子雖細小,但足料好味,仍有一定客路!