燒肉而今係日本米芝蓮一星懷石料理富小路やま岸旗下的餐廳,燒肉店採用日山畜產直送的和牛。如果你一早預訂最貴的omakase套餐,就會有專人幫你燒!而當日我係walk in 的,所以嗌咗À la cart 同埋自己燒🙈 一行入餐廳,會見到有一個玻璃櫃嘅和牛,已經急不及待好想試睇完個Menu之後,覺得a la cart會比較化算,同時又可以叫自己鍾意嘅和牛部份!我哋一共叫咗八款肉,而我最鍾意的A5和牛壽喜燒(A5 Wagyu Beef in Sukiyaki Style) 同埋signature既而今A5和牛熱狗(signature A5 Wagyu Beef Dog)! 呢兩款算係最特別嘅兩款肉同埋係會有人幫你燒整體而言,和牛質素一般,未見驚喜!服務質素也只是一般,性價比算低,叫咗一支紅酒,大約$1200一個人左右係呢個價錢來說,會有更多更加好嘅選擇!試過一次就夠

係呢個價錢來說,會有更多更加好嘅選擇!試過一次就夠