2020-11-08
呢間野之前聽過好多次,今次終於黎食啦,黎之前最好book位,因為都幾full,18:00先開,4個人以內可以2.5小時任食,多個4個人就3.5小時,佢一晚可能只係做到1-2輪客,所以唔book位真係有排等。不過有一個缺點就係,一枱得一個爐,即係6個人都係得一個爐,燒得比較慢。坐到埋位,職員會介紹下點燒,枱邊有個大袋可以裝手袋背囊,飲品自己出去攞,除左罐裝汽水、啤酒,仲有豆漿。食物用手機scan QE code落單,有豬、牛、羊、雞、丸、蔬菜,款式唔係好多,但夠食,點完之後,5分鐘左右職員就送到黎,好快咁對一次我地點既食物,岩就放係5層架到,自己慢慢燒。佢個爐係自動架,放左d串燒落去之後,邊邊位有齒輪,令串燒自己轉,但唔可以放得太密,d串燒太闊身會阻住隔離個串郁。食物質素唔錯,本身已經有調味,自己亦都可以查燒汁或者落粉,會再香d。價錢方面,$238/位,免加一,幾抵食,因為我地4個人食左過百串串燒,又飲左好多野,抵返哂。整體黎講:懶人燒烤,好玩又好食,價錢合理,職員又有禮貌,係一間用心經營既店,下次會再幫襯。