📍家的感覺 日系小店 -- Good Good👍Bookmark咗一排嘅小店 今日放學就去拔草 食到招牌goodgood飯😆-------⭐Good Good飯 套餐($108)呢個係日式定食套餐 有主食GoodGood拌飯 另外有唔同嘅小碟菜式 味噌湯😻小碟前菜係青瓜 爽口新鮮👍拌飯飯底選用雜榖飯 牛油果 玉子燒 醬油菇 每樣材料都好健康 係日式住家飯嘅風味😆啖啖都覺得好溫暖❤已經榮登小編嘅comfort food!😊另外有一小碟水果 今日去就係哈蜜瓜兩件😻應該時不時會換其他時令生果😊-------小編好中意呢間餐廳嘅氣氛 好舒服好有家嘅感覺❤店員都好有禮貌👍希望大家都多多支持呢間小店🙈-------價錢:$108-------評分(10分滿分)賣相:8味道:9性價比:7回頭率:8-------餐廳資料名稱:Good Good地址:西環西營盤第二街地下2號A鋪前往方法:西營盤站B2出口
📍家的感覺 日系小店 -- Good Good👍
-------
⭐Good Good飯 套餐($108)
價錢:$108
-------
評分(10分滿分)
賣相:8
味道:9