(非會員)
雖然我住係附近,但都係見到食評才知道有這間食店。第一次去的感覺唔錯,味道同價錢都OK!我平時好少食韓國野,而且之前次次都係燒烤,但發覺這間食店係完全無燒烤野食,賣的只係韓式家常小菜!食左個二人餐,個沙津同石頭飯都好味,份量又OK,而且佢地會不斷換小食(泡菜、魚仔、薯仔......好多款),真係食"小食"都半飽!另外個環境都OK,同個老闆娘傾過,原來佢係個Kitty迷,所以用左好多好多Kitty野,風扇、Menu、燈都係Kitty,係搞野,總括真係好有屋企Feel!最後佢地送左個甜品,原來係"白果、腐竹、西米"港式糖水,雖然都OK,但我覺得有D九唔答八,如果可以有韓式甜品就好啦!(因為未見過又未試過!)最後埋單都係$168,值得一去!
雖然我住係附近,但都係見到食評才知道有這間食店。
第一次去的感覺唔錯,味道同價錢都OK!
最後埋單都係$168,值得一去!