2021-12-08 250 瀏覽
好耐冇食放題,對上一次已經係大乜屋。真心覺得滿屋各方面做得比乜乜屋😋款式多:刺身、壽司、小食炸物、鍋物、熱食、甜品雪糕….樣樣齊店員服務👍🏻好好,平時做親晚市放題店員通常服務與速度都取不到平衡,太忙碌會冇哂基本服務今晚送食物,查詢,郵收走食物店員每一個郁好好服務同有禮貌☺️😳平時要求多多嘅屋企人都有讚冇彈☺️講返食物先😬🤪😍刺身三文魚吞拿魚赤蝦甜蝦帶子希靈魚鮑片北寄貝叫左一大盤,場面震撼☺️😍好鮮甜,有油脂要有咬口,一啲雪味都冇,仲要上菜速度快👍🏻熱食/炸物食得放題唔會叫好多飽肚野羊架天婦羅蝦🍤炸榴連燒雞翼燒牛舌呢幾樣我全部都有再叫 食過返尋味羊架有羊味唔會好鞋好un ,好香口😋天婦羅🍤蝦好有日本嘅味道 唔厚粉,蝦又大隻炸榴連係好正,唔會好濟,係好香榴連味仲有好多飲品,甜品,水果🍉仲有朱古力噴泉⛲️好岩小朋友食仲有啤酒🍻添呢晚同屋企人食得好開心🥳 因為食物好,服務好,大家心情都好好
好耐冇食放題,對上一次已經係大乜屋。
真心覺得滿屋各方面做得比乜乜屋
😋款式多:刺身壽司、小食炸物、鍋物、熱食、甜品雪糕….樣樣齊

講返食物先😬🤪😍

天婦羅蝦🍤
炸榴連
燒雞翼燒牛舌
呢幾樣我全部都有再叫 食過返尋味

羊架有羊味唔會好鞋好un ,好香口😋
天婦羅🍤蝦好有日本嘅味道 唔厚粉,蝦又大隻
炸榴連係好正,唔會好濟,係好香榴連味

仲有好多飲品,甜品,水果🍉仲有朱古力噴泉⛲️好岩小朋友食

仲有啤酒🍻添