2017-09-06 1193 瀏覽
已經好耐沒有黎食了..因為每次來都好多人..又坐得迫..明明一張五人枱係要迫迫迫迫多個人坐落黎..試過明明叫左五個餸配五個飯.唔夠數問佢拎.反問番你食唔食得晒(可能佢出於唔想浪費掛)食都未食完就想收走你啲野.要喝住佢先唔收.之後答你一句睇唔到.😒 同佢講多左碟野就比多對筷子你(唔通佢想一齊食?哈哈).唔知好嬲定好笑.又成日夾硬攝埋黎.成個人撞落你到.佢地既服務態度真係有待改善.至於食物方面..有時會失準~平時會叫蝦仁炒蛋~因為炒得岩岩好~蛋夠滑~可惜...之前試過三次~一次炒老了~一次太咸或冇味~之後沒後沒有再叫~而今次同同事再去~就叫左糖醋魚, 炒四季豆, 回鍋肉, 螞蟻上樹同宫保雞叮再加多碟白菜豬肉煎餃~糖醋魚塊 - 味道不錯..但魚塊份糧較少回鍋肉 - 炒得好入味~豬回鍋肉有肥有瘦炒四季頭 - 普通官保雞叮 - 同回鍋肉差不多未~但一粒粒撈飯一流螞蟻上樹  - 整得不錯~不乾身~但多點肉碎會好啲白菜豬肉煎餃 - 一般餃子~邊有點厚個人覺得食物是不錯~但係招呼態度方面真係要改善~

糖醋魚塊 - 味道不錯..但魚塊份糧較少

回鍋肉 - 炒得好入味~豬回鍋肉有肥有瘦

炒四季頭 - 普通

官保雞叮 - 同回鍋肉差不多未~但一粒粒撈飯一流

螞蟻上樹  - 整得不錯~不乾身~但多點肉碎會好啲

白菜豬肉煎餃 - 一般餃子~邊有點厚

個人覺得食物是不錯~但係招呼態度方面真係要改善~