6天前 0 瀏覽
11pm搵野食,太安樓兜完一圈想坐低食,就入左呢間試,真係好有驚喜♥️員工細心服務超好! 一坐低見到menu超多野食,都用咗d時間揀,湯飯、蒸飯小食、麵食、有餸飯…etc 2個人叫左:牛腩麵、貢丸麵、雞翼、凍檸茶x2一開始自己論盡撩咗幾粒冰同茶出枱面,侍應阿叔勁快手拎咗條毛巾過黎幫我抺,我地仲搵緊紙巾咋~ 另外,送果杯熱茶我飲曬以為佢收杯啦,點知立即默默幫我裝多一杯💗食雞翼果陣仲再遞上2隻細碗,話驚d麵湯彈濕我地!細心到爆🤩食完麵收碗果下見我食剩左d肥膏,主動話下次同佢地講可以安排番肥瘦都得🥰 #香港美食其中一個staff仲同我地傾左一陣計,好用心咁推介左幾樣野俾我地:咖哩牛腩、有果皮嘅炸鯪魚球、蒸鯇魚飯等等,係細緻地講埋點解推介,好feel到烹飪嘅用心同重視食客嘅意見2人埋單百零蚊,但俾d咁好咁主動嘅服務!真係好難忘! 推介大家支持感動到我去寫第一次食評

2個人叫左:牛腩麵、貢丸麵、雞翼、凍檸茶x2

感動到我去寫第一次食評
炸脆香雞中翼
2025-07-12
$70 (宵夜)
炸脆香雞中翼