2007-02-10 3 瀏覽
上星期日老公放公之後, 我同佢去左呢間巴西燒烤! (因為之前聽過尖沙咀果間既劣評, 所以唔敢去果間, 哈哈!!)我地之前已經book左, 所以一到9:30pm就有位喇!! 我地食左好多肉, d waiters/waitresses都行左好多次, 拎好多唔同野食行黎問我地要唔要, 好好!! 雖然出面的食物不是太吸引, 壽司都唔好食, 但係基本上我地唔使點行出去, 坐係個位已經可以食到飽一飽!! 對於喜歡吃肉的人應該係最好~! 我最鍾意食豬仔脾, 好好味~~! 老公對豬頸肉情有獨鍾~!! 哈哈, 仲有肉眼扒, 金沙骨, 羊扒, 等等. 比較失望既係菠蘿扒, 紅腸, 出面d蛋糕!! 但係佢d糕點同埋雪糕都好好架~我叫左一杯果汁先生, $20, refill左4次, 哈哈, 都好抵丫!! 仲有兩個人唱歌, 好攪笑架!we have paid a total of $58+$58+$20 再加一