2020-04-14 2211 瀏覽
同朋友睇完戲都成10點,真係要諗下食乜,又唔可以食咁飽喎,但唔食又對唔住自己喎,所以我地就揀左宵夜既好朋友🍢~串~燒~🍢其實我地都係試下上去睇下有無位,因為都知道呢間成日都爆場,上到去我地都等左陣先有位,,,我地叫左”芝麻雞翼” 、”雞腎” 、”牛舌” 、”田樂茄子”、”脆炸廣島蠔” & ”黑松露蟹肉炒飯” 🍗”芝麻雞翼”🍗炸到好脆牙,好有胡椒味,食落辣辣地,唔錯🐔雞腎🐔燒到外面金黃、而裡面又唔會太乾,好爽口,面頭加埋7味粉,重可以自己加D 青檸TIM~食落重正!!🐮牛舌👅食落好淋、又有返牛舌既彈性,重要係厚身既,好好味~我覺得一間串燒好唔好食,就係睇下牛舌好唔好食喇🍆田樂茄子🍆茄子上面有D日式既醬,有D似麵鼓醬,唔會過咸,我覺得個味幾特別~唔錯👍🏻脆炸廣島蠔👍🏻蠔既SIZE比我想像中大隻,炸到金黃色,炸粉好薄,而蠔味都非常重,好新鮮🍚黑松露蟹肉炒飯🍛係一個蛋炒飯既BASE,入面加左蟹肉,蟹肉食得出唔係雪既,係有鮮味既,而面頭係有黑松露,可以混合埋D炒飯一齊食既~總括食物質數係好既,而價錢就相對高少少啦,但以佢食物既質素黎講,係合理既如果大家想食宵夜,飲返兩杯,都係個唔錯既選擇黎嫁

🍗”芝麻雞翼”🍗

炸到好脆牙,好有胡椒味,食落辣辣地,唔錯

🐔雞腎🐔

🐮牛舌👅

🍆田樂茄子🍆

👍🏻脆炸廣島蠔👍🏻

🍚黑松露蟹肉炒飯🍛

如果大家想食宵夜,飲返兩杯,都係個唔錯既選擇黎嫁

• 燒牛脷芯