2023-10-12
平日放假係開心既,出左裕民坊呢間高貴優雅裝修的餐廳享受個lunch Lunch Menu 提供1-10選項,由輕食Egg Benedict 至重量級全日早餐都有,扒類,飯類都有我揀左🍽️香燒羊扒配露絲瑪莉汁 7成熟 $158 2大件羊扒,肥瘦分佈均勻,羊🐑味濃,煎得好香,揸住點汁食,份外滋味呢個餐配有薯蓉,蘆筍,碟上灑上玫瑰花瓣,色彩繽紛朋友揀🐖煎焗厚切豬肉眼配芥苿籽忌廉汁,大大塊肉眼豬扒好稔身,切開一件件慢慢食,一邊享受靚靚環境都唔錯,呢個餐都有薯蓉以上餐配是日餐湯,係椰菜花忌廉湯,質地幼滑,至於椰菜花每個人接受程度都有唔同😉飲品可以配$28 以下的,如long black/凍檸茶,其他的可補回差價食完正餐,見到佢枱面promote ge 雪花冰有3款,特別被Melon Kakigori吸引住,呢個雪花冰係蜜瓜🍈哈密瓜的配搭,橙青色密密佈滿頂部,哈密瓜較甜,建議較後先食,雪花冰好軟綿綿,食前均勻淋上煉奶,入口即溶,呢個冰用黎打卡一流
我揀左🍽️香燒羊扒配露絲瑪莉汁 7成熟 $158
呢個餐配有薯蓉,蘆筍,碟上灑上玫瑰花瓣,色彩繽紛