2017-05-29 284 瀏覽
今日下午茶時段去左食野,一入到去堆侍應叫我坐低之後無理過我,我叫左幾次唔該,連隔離台客都望住我都係無人黎,但好清楚聽到佢地吹水既聲音。之後我行出去,見到佢地全部企曬係個出餐位好開心咁係到傾計,我要行到去佢地面前問佢地野同比張單佢佢地先理我。之後過左一陣,有位小姐入左黎,跟住落左單,之後幾分鐘d野就黎曬。我呢?我同佢叫既野大同小異幾乎一樣,差別在於係正價同下午茶,我叫既只不過係下午茶餐台灣腸、涼拌青瓜、鹽酥雞、滷肉飯,但我落單時間比起個位小姐早好多好多好多,但我三樣小拼盤黎到既時候,我見佢已經食左一半。但!我碗飯呢???等左10min以上, 我碗滷肉飯先姍姍來遲,期間有幾個侍應經過,要去到最尾個位見到走去廚房問先拿到碗飯黎,當時並唔係繁忙時間,餐廳入面有3~4位侍應,客得我同個位小姐,竟然可以漏單??? 我聽到個位侍應去問廚房個陣,廚房話返:咩飯,咪出左lo。出左??? 咁少客都可以咁真係令人無言。之後個涼拌青瓜,味道係可以的,除左佢薄到好似得層青瓜皮咁lo。估唔到咁耐無去,d服務態度竟然變左咁。失望!!!
估唔到咁耐無去,d服務態度竟然變左咁。
失望!!!
2017-05-29
30 分鐘 (堂食)