KABOOM

Book咗平日八點幾,一上到去已見到一群人等緊位 (而全部人都係已預約既)~ 好啦,最後我地呢群準時兼有book檯既人至少等30分鐘以上,有一檯人最慘等一個鐘都未有檯🥹 餐廳係冇打算補償/安撫嘅~ 然後有檯俾人無故cancel order,而發現嗰陣廚房已經last order咗,佢哋勁嬲🥹 我覺得合理因為佢哋正正係等咗一個鐘嗰枱。奉勸各位普通人嚟呢度食,唔好諗住有book枱就好快有得坐呀🥹 黎慶祝生日紀念日就更加唔好喇~ Please don't accept too many booking if you don't hv such capability☺️ thanks. Its the worst birthday meal experience. 兩杯cocktail都有東南亞風味,另外嗌咗一份黑松露薯條,整體嘅調味唔太均勻,底部既薯條會偏鹹,味道比較普通未去到令人驚艷嘅感覺(的確有餐廳係連整薯條都整得好出色)。其實呢間餐廳都唔係第一日開張,根據本身餐廳既性質同以往幫襯過既客群,應該都唔難預測客人會坐得耐唔走,咁唔該咪咁大口氣接咁多booking,真心😔。要所有準時黎到既客人等

其實呢間餐廳都唔係第一日開張,根據本身餐廳既性質同以往幫襯過既客群,應該都唔難預測客人會坐得耐唔走,咁唔該咪咁大口氣接咁多booking,真心😔。要所有準時黎到既客人等半個鐘以上真係太誇張,嗰陣仲要已經八點幾接近九點。

由客人未入座之前已經安排得差,點叫人用心享受你哋預備既食物同調酒。

真係太嬲。

而且樓面員工數量都好唔足夠,準備食物+出餐嘅速度都頗慢,唔清楚廚房運作如何啦。唔多唔少都影響客人既用餐時間吧。

2022-09-06
40 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日