第一次開account寫食評真係要多謝呢間餐廳!!前幾日同幾個同事ot完諗住開開心心過lai呢度食9:45後入座個日式放題, 點知食完真係一肚火!!!一去到個經理就話我地遲左5mins所以要再等! 有無搞錯, booking只hold 5min又唔係我book枱個時講聲!不過都算,等左15min左右就有位!咁我地一行人坐低之後就興高采烈咁點嘢食la, 點知Lai嘢飲個時, 個經理竟然倒潟左杯大大杯ge忌廉係我朋友個身同張枱, 我朋友即時心情勁down, 而我地request經理俾d濕紙巾我地, 但個經理話佢地無lor! 算, 朋友就好可憐咁就衝左入toilet整理一下. 但個經理抺我地張枱都無用任何ge布, 而係攬住卷平日放係廁所大大卷個d抺手紙lai抺! 下, 成枱成地下都係忌廉, 點解佢地可以一塊布都唔用?! 定係佢地餐廳又連抺布都無呢? 不過個經理都有say sorry同埋話俾個9折我地. 但係成晚個個心情都無晒la, 朋友返lai都話成身痴淋淋同個身好大陣忌廉味!到講食物方面, 除左刺身, 芝士焗蠔, 鯖魚同埋所謂ge澳洲和牛之外, 其他嘢食係完全唔得!! 所有炸物同天婦羅唔掂
第一次開account寫食評真係要多謝呢間餐廳!!

所有炸物同天婦羅唔掂, 層炸粉超厚同超油!! 由其係炸蠔, 炸雞
Sushi勁失望, d紫菜唔脆同d飯完全無醋味!!! 我地每人食左一件就頂唔順!!
日式薄餅同三文魚頭超乾同超硬!
炒蜆超咸
鍋物就不過不失

都唔係好記得仲食左d咩, 因為真係無樣嘢可以令人回味!

另外仲想講下服務方面我真係要俾0分, 因為我地男多過女, 食量有份咁上下, 到last order個陣我地咪照叫左好幾份鯖魚同和牛, 同埋見到我地成皚sushi無mug點郁過, 個個倒潟忌廉個經理就惡意反問我地食唔食晒, 仲話食唔晒要收返個charges!!!!!!!!!!!!! Wa!!!咁講仲唔係玩嘢咩, 無端端收咩charges 呀, 從來都無提過, 亦無notice話要收lor. 其實全程mostly都個呢個倒潟忌廉個經理serve我地, 而佢ge態度係keep左差! 我都唔明, 明明係佢自己唔arm在先, 點解反而係佢對我地態度唔好lor!!?

食完呢餐睇怕成個星期都唔使食嘢, 啖氣谷住晒都飽!

另外提醒各位, 如果你地去食記我唔好叫咁多sushi, 如果唔係佢地又話收你charges呀!!!
同埋倒潟忌廉,態度惡劣個男經理係帶白色粗框眼鏡, 個hair長長地&電到有少少 “luen” ge!!!