2020-01-23 247 瀏覽
第一次寫食評/點解?因為本身以為多好評好吸引,全部嘢都係海膽又話試過味,根本浪費曬d海膽同唔夾!/我同女朋友叫左個海膽盛宴$1880/頭盤,刺身雪得太凍,唔鮮,失敗/蟹肉沙拉,一樣/個10層杯-其實有咩咁特別,只係將d刺身放入個杯,er⋯⋯完全搵唔到有咩可取!/甲羅燒-上面d料同個10層又係一樣,下面多左蟹羔,蟹羔就係正常蟹羔味/龍蝦-算係咁!好多芝士既人會啱,幾”漏”下!/海參-唔知係咪海膽做醬,無乜味,成碟餸可有可無!/大蝦多士-蝦新鮮大隻,爽的!多士唔脆,d醬應該又係海膽,但個汁唔係好味!/牛包住海膽-塊牛都靚!但加左d菇,我唔知出面係咪咁整啦,d菇搶左d味。/食到呢度好好好”漏”!可以話大件夾抵食!但味道唔入流,海膽做汁多餘!//炒飯好大碟-太飽,打包湯最讚!👍🏽有隻大蜆!/雪糕-不知所謂!/侍應服務有禮貌,一腳踢,好好!/師傅同客唔會有交流,但唔算冇禮貌!整食物好快手,所以食得有d急!而唔係等客食完先上!/純粹覺得8折左比1700蚊我會去酒店食自助餐,我諗850一位值得更好!
第一次寫食評
我同女朋友叫左個海膽盛宴$1880
頭盤,刺身雪得太凍,唔鮮,失敗
蟹肉沙拉,一樣
龍蝦-算係咁!好多芝士既人會啱,幾”漏”下!
海參-唔知係咪海膽做醬,無乜味,成碟餸可有可無!
炒飯好大碟-太飽,打包
湯最讚!👍🏽有隻大蜆!
雪糕-不知所謂!
侍應服務有禮貌,一腳踢,好好!
2020-01-20
慶祝紀念