2019-03-04
見有新餐廳,當然要約朋友去試啦~其實除咗安排混亂外,其他都ok首先自己點餐,八達通/信用卡俾錢,都好user friendly,基本上用開智能電話,iPad etc的人上手無難度朋友要咗個牛肉烏冬我要咗個咖哩唐揚炸🐔飯,加溫泉蛋,凍奶茶,仲有大福份量係夠的,以office worker 來說,女仔就非常夠,男仔應該剛好炸雞雖然凍咗d,但還是脆的,咖哩唔係水水的,偏醬汁feel,有d鹹,但送飯ok 蛋係煮得ok, 流心的大福都比想像好,唔係雪到硬一硬,好mochi mochi,煙韌口感,我非常喜歡😍凍奶茶就真係敗筆,水得好緊要,無咩茶味,得個甜字其實以價錢來說,CP值好高可能我一點去,同打仗無分別,我同朋友,一個攞位,一個點餐同攞餐。。明明一起叫的嘢,居然會漏單。。差10分鐘,仲要攞第一份餐時,個職員收晒我兩張飛,最後要用印價錢張單先prove到我未有另一個餐。。。食物其實不錯,飲品就。。不如飲返佢送的熱茶如果攞餐安排更好,成個experience 會更好
其實除咗安排混亂外,其他都ok
朋友要咗個牛肉烏冬
我要咗個咖哩唐揚炸🐔飯,加溫泉蛋,凍奶茶,仲有大福
炸雞雖然凍咗d,但還是脆的,
咖哩唔係水水的,偏醬汁feel,有d鹹,但送飯ok
蛋係煮得ok, 流心的
凍奶茶就真係敗筆,水得好緊要,無咩茶味,得個甜字
其實以價錢來說,CP值好高
食物其實不錯,飲品就。。不如飲返佢送的熱茶
如果攞餐安排更好,成個experience 會更好