星期日晚男友提議入荃灣間沙爹皇食飯,我都好耐冇嚟,就咁試吓啦。一去到巳見有好多人排隊,好彩有位坐住等。二十分鐘後我們被通知上二樓,原來二樓又有一大班人等候入坐,情况有d混亂,好不容易才埋到木桶位坐。Order 咗:1) 脆皮蟹鉗($19) - 外皮有d似腐皮,裹面成嚿粉,味道一般。2) 蒜茸牛油雞翼半客($15) - 我嗰隻好熱、男友嗰隻就微暖。都好脆,好咪道,內裹仍有肉汁。3) 越式炸蝦餅($39) - 比以前差左好多,以前係蝦膠咁彈牙,現在則是用蝦肉碎包住,口感差很多,味道亦一般。4) 炸饅頭半打($15) - 熱辣辣又脆,好味。5) 鮑汁什菌扒西蘭花($35) - 好味呀,好多什菌。6) 芒果綠茶($13) - 好淡,完全冇芒果或綠茶味,失敗。7) 藍莓紅茶($13)- 男友這杯紅茶則好味好多。飲品半價,埋單百五蚊左右,重有枝細嘅辣椒醬和cash coupon 送。總括食物有好有唔好,但service就唔多掂。

Order 咗:
4) 炸饅頭半打($15) - 熱辣辣又脆,好味。
5) 鮑汁什菌扒西蘭花($35) - 好味呀,好多什菌。
7) 藍莓紅茶($13)- 男友這杯紅茶則好味好多。